סנ"צ איציק בן אבו מונה כמפקד התחנה בצפת – הרב הראשי למשטרה וראש המועצה הדתית לחיאני ברכו

סגירת מעגל של איציק בן אבו במשטרת צפת. מספר שנים לאחר ששימש כראש משרד הסיור בצפת, חזר סנ"צ בן אבו לתחנה – הפעם כמפקד התחנה. בן אבו החליף את סנ"צ איציק אבוחצירה שפיקד על התחנה בצפת כשלוש שנים וחצי ומונה כמפקד התחנה בכרמיאל.

מפקד תחנת צפת החדש וראש המועצה הדתית: שיתוף פעולה עם הקהילה. צילומים: המועצה הדתית – צפת.

סנ״צ איציק בן אבו (53) שכאמור היה קצין סיור בתחנה בצפת שימש עד לאחרונה כראש ענף מבצעים במחוז צפון. תושב עכו נשוי לנטלי ואב לשלושה ילדים. בן אבו הוא בעל תואר ראשון בקרימינולוגיה ואכיפת החוק ובנוסף, תואר שני בביטחון לאומי. ביום שני היום בו החל את תפקידו בצפת נפגש בן אבו עם ראש המועצה הדתית הרב נהוראי לחיאני והרב הראשי למשטרת ישראל – ניצב משנה, הרב רמי ברכיהו ועוזרו שמעון לוי שהגיעו לצפת במסגרת סיור מיוחד בסמטאות העיר העתיקה ובבתי כנסת העתיקים.

במסגרת הביקור הם אף נפגשו עם מש"ק לענייני חרדים עלי גסאן ויוחאי אליהו במטרה לעמוד מקרוב אחר הצרכים הדתיים וההלכתיים של אנשי המשטרה, והחיבור עם המגזרים השונים בעיר. הרב הראשי למשטרה הביע את תודתו על ההזדמנות להיפגש ולשמוע מקרוב את הצרכים והאתגרים שמולם ניצבים השוטרים. הוא ציין כי הוא רואה ערך רב בשיתוף הפעולה הפורה עם המועצה הדתית, ויחד עם ראש המועצה לחיאני סיכמו על המשך שיתוף פעולה הדוק למען רווחת אנשי המשטרה.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה