ארוחת הגיבוש לא עזרה: גליל עליון הובסה בבית למוליכה – במחזור הבא מלחמה ברמת גן

בדרבי הגלילים שנערך בכפר בלום, לא יכלה הקבוצה המקומית, הפועל גליל עליון/ק"ש על המוליכה, הפועל גליל גלבוע והובסה 95:72 (46:31). במחזור הבא תצא קבוצתו של המאמן זיו ברתנא למאבק תחתית קשה ברמת גן מול הפועל ר"ג/גבעתיים. 

ארוחת גיבוש בגושרים מלון מן הטבע
ארוחת גיבוש בגושרים מלון מן הטבע

הקבוצה מרמת גן רשמה רצף של 5 הפסדים. ניצחון של הרמת גנים המדורגים במקום ה-12 עם מאזן נקודות זהה (25) לגליל עליון המדורגת במקום ה-11, יביא להחלפת מקומות בין הקבוצות.

יום לפני המשחק נערכה לקבוצה ארוחת גיבוש במלון "גושרים מלון בטבע" כאורחי מנכ"ל המלון,דודו עוז.רגע לפני שהוגשה להם ארוחת הערב שהכין עבורם שף המלון, שי לוינשטיין,  הוזמנה הקבוצה לסיור במרכז הספורט ובספא פיורינה היוקרתי.

המנכ"ל דודו עוז עם מאמן גליל עליון זיו ברתנא
המנכ"ל דודו עוז עם מאמן גליל עליון זיו ברתנא

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.