מחזור אחד לאחר שקבוצות הנוער של מרום הגליל וחצור, הביסו בצרורות את יריביהם בתוצאות אסטרונומיות, הם הפסידו בתוצאה זהה,3:1.
מרום הגליל הפסידה במגרש בק"ש למוליכה הפועל תרשיחא. מרום הגליל הובילה בדקה ה-13 משער עצמי של מגן האורחים. עד לסיום המחצית הראשונה, עשו שחקני תרשיחא, מהפך,2:1. סמוך לסיום, נחרץ גורלה של מרום הגליל בשער נוסף,3:1.
הפסד ביתי מפתיע לחניכיו של ג'קי מלול, 3:1 מול מכבי מעלות לה זה היה ניצחון בכורה העונה. ירין אביכזר העלה את חצור ליתרון ראשון בדקה ה-19. האורחים בשערים בדקות 29-39 השלימו מהפך. בדקה ה-88 חתמו את התוצאה,3:1.
הפועל בני טובא הובסה בביתה,8:1. במחצית התוצאה הייתה 5:0. במחזור הבאה ינסו שלושת הקבוצות להתאושש. מרום הגליל תתארח מול בני ממבע. חצור מול מטה אשר וטובא מול בית"ר נהריה.