התוצאות הלא טובות של הפועל גליל עליון בתקופה האחרונה כשלשיאה הגיעה שלשום בהפסד השביעי ברציפות בתבוסה הביתית למכבי ראשל"צ הביאה לפרידה ממאמנה גוני יזרעאלי.

צילום: לילך וייס רוזנברג – מנהלת ליגת על ווינר.

הנהלת הקבוצה התכנסה אמש (שני) כדי לבחון את האפשרויות שעומדות לרשותה והחליטה לסיים את דרכו של המאמן – למרות שהוא מחזיק בחוזה גם לשנה הבאה. בגליל מינו את אבישי גורדון בעמדת המאמן עד להחתמת מאמן קבוע.

מגליל עליון נמסר: "גוני הגיע אלינו בעונה שעברה, לעונה שהייתה מהקשות שידענו, בלי בית, רחוק מהצפון, בתוך מציאות מורכבת ולא פשוטה. לאורך התקופה הזו גוני נתן מעצמו המון. לא רק כמאמן על הקווים, אלא כאדם, כמנהיג וכחלק בלתי נפרד מהמועדון – עם מחויבות, לב גדול ונכונות לעשות הרבה מעבר למה שמופיע בהגדרת התפקיד. אנחנו רוצים לומר תודה גדולה על הדרך, על ההשקעה, על האמונה ועל כל מה שנתת לקבוצה ולמועדון בתקופה מאתגרת במיוחד. מאחלים לך הצלחה גדולה בהמשך הדרך ומודים לך מעומק הלב".

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה