כשכולם בריאים – אין הפסדים – נצחונות לכל נציגות מרום הגליל

קבוצות הייצוג של מרום הגליל, השיגו מאזן של מחזור שלם עם נצחונות. קבוצת נערים א' של משה שלי התאוששה מהתבוסה במחזור האחרון עקב העדרות של מספר שחקני מפתח עקב היותם מאומתים וניצחו 2:4 את שפרעם החזקה.

נערים א' מרום הגליל

המארחים ממרום הגליל הפכו פיגור כפול משערים של אושר הלל שלושער ונאור מוטעי. ניצחון משכנע לקבוצת הילדים א' החדשה של המועדון. חניכיו של אליאב מלכה שכבשו במחזור הקודם 6 שערים לרשתה של עראבה, השיגו ניצחון נוסף והפעם על דיר אל אסד. הילדים המוכשרים הביסו 0:9 את דיר אל אסד. שוהם אזרואל הסקורר המצוין כבש חמישה שערים. איתי ארביב ,נועם עטיה,ראם עזרא ונועם מלכה הוסיפו אחד כל אחד. אגב, במחצית הראשונה מרום הגליל הוליכה 0:7. קבוצת הנוער של מתן שלי יכולה לרשום לעצמה ניצחון נוסף למרות שיריבתה איחוד בני מג'דל כרום לא התייצבה למשחק. המשחק הועבר להכרעת ועדת המשמעת של ההתאחדות לכדורגל שם במידה ולא יהיו הפתעות מרום הגליל תזכה בניצחון טכני, 0:3.

כובשי השערים לנערים א': אושר הלל שלושער ונאור מוטעי.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה