מבוי סתום: היעלמות החייל גיא חבר – הותר לפרסום – שוחררו 5 תושבי טובא

הותר לפרסום שלפני כחודש נעצרו חמישה תושבי טובא בעקבות מידע שהתקבל בשב"כ, בחשד למעורבות ברצח של החייל גיא חבר . שנעדר מאז אוגוסט 1997.

צילום: באדיבות המשפחה.

ארבעה מהעצורים הם בני משפחה. בפעילות המעצר השתתפו כ-150 אנשי היחידה הארצית לחקירות פשיעה חמורה ובין-לאומית (יאחב"ל) להב 433, לצד כוחות מיחידות מיוחדות. עם זאת, לאחר חקירה שוחררו כל החשודים, והפרשה חזרה למעשה לנקודת ההתחלה. כעבור כשבועיים נודע כי ההתפתחות שתוארה בתחילה כ"פריצת דרך" לא הניבה ממצאים ממשיים.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

לפרסום כתבה- צרו קשר עם ״חדש בגליל״

השאר תגובה