מתחם ההדבקה: 7 אחיות נדבקו במתחם החיסונים בצפת – כ- 8.000 חוסנו במבצע

יומיים לאחר שמתחם החיסונים בבית יגאל אלון נסגר, לפחות 7 אחיות במרכז התחסנות של כל קופות החולים בצפת נדבקו בקורונה במהלך שבוע שעבר, כך נודע הבוקר (שלישי) לאתר N12 שפרסם את האירוע.

על פי האתר עשרות אנשים ועובדים במתחם בצפת נשלחו לבידוד, לפי האתר עדיין לא ברור ממה האחיות נדבקו, אם זה מאחד מאנשי הצוות או מאחד המתחסנים שהגיעו למקום.החקירה האפידמיולוגית של ההתפרצות עדיין לא הסתיימה. אחד המתחסנים שהיו במקום סיפר: "מעגלים של עשרות אנשים נכנסו לבידוד, מצפים לתוצאות. נראה שהאחיות במתחם בצפת בלי תנאים של מיגון, חוץ ממסכה פשוטה על הפנים, בלי כפפות, בלי מגן פנים. במתחם שהיה באחריות פיקוד העורף חוסנו בימי המבצע כ-7500 ועוד כ-500 בקופות החולים.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה