על כל תשובה שאלה: עמותת הלל ליוצאים בשאלה פותחת סניף בצפת

סניף ראשון בגליל לעמותת ה.ל.ל, ייפתח בצפת. עמותת הלל שתציין בשנה הבאה 30 שנה להייוסדה נחשבת לאחד הגופים היחידים המציע סיוע ליוצאים בשאלה. מדובר בסניף הרביעי של העמותה.

ה.ל.ל מסייעת למי שבוחרים לעזוב את חיי הקהילה החרדית ולא זוכים לתמיכת ההורים ובני המשפחה. העמותה מסייעת להשתלב בצורה בחברה הישראלית ומנסה להשפיע על גורמים נוספים לפעול למענם. עמותת הלל שעובדת גם מול משרד העבודה והרווחה מקנה לצעירים שירותים החל מהשלב הראשוני של המעבר לסביבה החדשה: מזון וביגוד, דיור, יעוץ והכוונה למיצוי זכויות, עזרה סוציאלית, ועד לשלב של התפתחות אישית והעצמה שתוביל להשתלבות מוצלחת בחברה.

העבודה מבוצעת ע"י צוות מתנדבים ואנשי מקצוע המעניקים הכוונה וסיוע בכל הקשור למציאת דיור קבע, גיוס לצבא, רכישת השכלה והשתלבות בתעסוקה. במרכזים מתקיימות גם פעילויות חברתיות, תרבותיות וקהילתיות שנועדו לעזור לאותם צעירים למצוא סביבה תומכת וקשרים חברתיים. למרות שעדיין לא הייתה פתיחה רשמית של הסניף הוא החל לפעול ברחוב ארלוזרוב בצפת החל לפעול ומשווע למתנדבים. אפשר דרך האתר או דף הפייסבוק של העמותה.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה