“בימים חגיגיים אלו ולא קלים שעוברים על המדינה בגלל הקורונה אנחנו בצוות המטבח מתאמצים מאוד על מנת להגיש לחיילים היקרים שלנו אוכל ברמה הגבוהה ביותר", מספר דביר רס"ל דביר בן חמו נגד חטיבה 300 בגבול הצפון.
נגיף הקורונה מאיים לפגוע בכשירות של צה״ל ולכן בכל מקום בחטיבה רואים פעולות והתאמות שנעשות למניעה של התפשטות הנגיף בין החיילים. בן חמו: "במטבח, אנחנו פועלים לשמירה על ניקיון קפדני של המתחם, על ההפרדה בין הסועדים ועל ההגיינה האישית של הפועלים במטבח. את ליל הסדר המיוחד עברנו בהצלחה רבה. הכנו מגוון מנות מושקעות- פרגית ממולאת, מוסקה, מפרום ומנות עיקריות מפנקות נוספות, לצד מבחר סלטים, מטעמים ותוספות לפנים, בנוסף, לקינוח- עוגות, עוגיות, ומאכלים מתוקים- הכול בעבודת יד שלנו, והכל נעשה באהבה ובמטרה ליצור אווירה טובה וחמה.ערכנו את השולחנות בצורה מיוחדת, כך שישמר מרחק בין הסועדים, וכשהאוכל היה מוכן, רב החטיבה, שאול תפס פיקוד והתחלנו את הסדר. כולנו נהננו מאוד ביחד, מהאוכל, מהאווירה, ובעיקר מהביחד".רס"ל, בן חמו מבטיח שארוחת החג השני, לא תיפול ברמתה מארוחת החג והוא מתכנן הפתעות.
אולי יעניין אותך
לגלות עוד מהאתר חדש בגליל
Subscribe to get the latest posts sent to your email.