צביקה פוגל מתמודד: הפסיד את הראשות בבאר שבע ומאמין שינצח במבואות חרמון

בשנת 2004 בעת שהיה תושב באר שבע, התמודד צביקה פלג (כיום תושב משמר הירדן) על ראשות בירת הנגב מול יעקב טרנר ונחל כישלון גדול, אך הספיק להיות חבר מועצת העיר באר שבע עד 2005. 

צילום: טוויטר.

כיום, עשר שנים לאחר שהשתקע בצפון, תחילה בשכונת נוף כנרת בצפת ומאוחר יותר במשמר הירדן,  הצהיר פוגל לכתב רדיו קול רגע דודו פיניאן, כי הוא יתמודד על ראשות מועצת מבואות חרמון מול ראש המועצה המכהן, בני בן מובחר המחזיק בתפקיד מאז 2002. 

פוגל בן ה-61, תת אלוף במילואים , שימש כמפקד אגד ארטילרי וכראש מטה פיקוד הדרום. כיהן כראש המועצה הממונה בטובא-זנגרייה למשך 4 שנים עד 2012. בתקופת המועצה בטובא, קיבל איומים על חייו, הושלכו לעברו רימונים והוצתה לשכתו במועצה. כיום הוא משמש כמפקד יחידת חילוץ גולן. 

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.