קבוצת הנוער של הפועל צפת בטניס שולחן העפילה לראשונה בתולדותיה לליגה הלאומית

הישג מצוין לטניס השולחן בצפת, בהמשך להצלחותיה של קבוצת הבוגרים של הפועל צפת שסיימה כאלופת ליגה א' ומשתתפת במאבקי העלייה לליגה הארצית, רשמה קבוצת הנוער של המועדון עלייה היסטורית לליגה הלאומית. 
הקבוצה המודרכת ע"י המאמן, ערן ברנזון צלחה בשלום את משחק הפליאוף על העליה מול נתניה/כפר יונה. צפת שזו לה השנה הראשונה בליגה הארצית התעלתה על עצמה וגברה על הקבוצה הביתית, 3:1. הניצחון הסנסציוני העלה אותם לליגה הלאומית. שחקני הנבחרת : אבירם ימין בן שושן ,אילון קבלה, תומר חגי, דביר בוכריס ומאור וויס. ראש עיריית צפת, המלווה את קבוצות המועדון, מיהר לברך את השחקנים והמאמן."שמח לראות את ההתפתחות  בענף הזה בצפת – השלב הבא להתמקד בכדורגל", אמר שוחט. 

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.