המפגש האחרון של פורום ראשי הרשויות השותפים באשכול גליל מזרחי  הוקדש לאיכות הסביבה, במפגש אף נכח מנכ״ל המשרד לאיכות הסביבה גיא סמט ומנהלת המחוז צפון במשרד דורית זיס.

הנושא המרכזי שעלה בדיון היה פתרונות פינוי פסולת על סוגיה השונים והרחבת הפעילויות לאיכות הסביבה בישובי האשכול. דמי אפרצב, ראש מועצת קצרין ציין במפגש כי הוא שמח שקצרין מובילה באיכות סביבה באשכול הודות לביצוע מהפך שהובילה המועצה בחמש השנים האחרונות.  "אני גאה על רמת המודעות שהוטמעה בקרב התושבים בשנים האחרונות ולכן גם הזמנתי את מנכ"ל  המשרד להגיע לביקור בקצרין ולהתרשם מקרוב בתוצאות ההשקעה של המשרד אצלנו בקצרין". אמר אפרצב.

במפגש נכחו ראשי הרשויות של קרית שמונה, יסוד המלה , מטולה, טובא זנגריה, מבואות החרמון, עין קיניה וקצרין.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.