134 ניידות חדשות ברחבי הארץ – בצפת: אכיפה מוגברת נגד עבירות תנועה

בשבועות האחרונים הבחינו תושבים רבים בצפת בניידת משטרה חדישה וממותגת מסוג טויוטה, המסיירת ברחבי העיר ומבצעת אכיפה מוגברת נגד עבירות תנועה – בהן חניות אסורות, עבירות תמרור ועבירות נוספות.

צילום: מאיר ינקו.

הניידת החדשה היא חלק ממהלך ארצי רחב היקף, במסגרתו הוכנסו לשירות 134 ניידות חדשות בשיתוף הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים (הרלב״ד) ו-משטרת ישראל. על פי המשטרה, הניידות הבולטות נועדו להגביר את הנוכחות המשטרתית בכבישים ולחזק את ההרתעה מפני עבירות תנועה מסכנות חיים, בהן נהיגה במהירות מופרזת.

בצוותי התנועה מציינים כי פריסת הניידות החדשות היא חלק ממאמץ ארצי רחב יותר לשיפור הבטיחות בדרכים. זאת לצד מבצעי אכיפה יזומים ומשולבים עם הרלב״ד, וכן חיזוק הפעילות סביב מוקדי סיכון בכבישים – במטרה לצמצם תאונות ולהגביר את תחושת הביטחון של משתמשי הדרך.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה