בסימן 6: מאזן מושלם לילדים של מרום הגליל – ניצחון שישי – הקבוצה הביסה את חורפיש 0:6

קבוצת ילדים א' של מרום הגליל ממשיכה להוביל בבטחה את המקום הראשון בבית צפון א'. הקבוצה המודרכת ע"י אליאב מלכה שלא איבדה במשחקיה נקודות רשמה את ניצחונה השישי, עם ניצחון גדול בתרשיחא על הפועל חורפיש, 6:0. מחזור שהיה עבורה בסימן 6.

מעודדים מניצחון הבית 0:4 על הפועל תרשיחא, לא התקשו צעירי מרום הגליל להפגין משחק כדורגל התקפי ומהנה וכבשו שישייה ללא מענה מהמקומיים. את השערים כבשו: יעקב ישראל סופר – 2, נועם עטיה, ליאב גרבי, שלו תשובה ואור מרדכי הוסיפו 1 כ"א. בקבוצה ממשיכים להנהיג רוטציה בין השוערים. בניצחון על חורפיש, שותפה בשער, השוערת המוכשרת, הלל שחרור בת ה-13 ששמרה על רשת נקיה.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה