הסערה בדרך: חברת החשמל ניידה גנרטורים לרמת הגולן – במד"א ערוכים

האווירה החורפית צפויה להימשך. במגן דוד אדום מרחב ירדן נמשכת ההערכות המיוחדת והכוננות הגבוהה לרוחות, הגשמים והשלג הצפוי לפי החזאים לרדת ביום שלישי במקומות הגבוהים.

צילום: יוסי וייס, חברת החשמל.

חברת החשמל ערוכה אף היא למזג האויר החורפי, החברה תגברה את צוותי העבודה בשטח, ונערכה עם כלים כבדים לאזורים אליהם הנגישות מורכבת יותר מחשש להצפות, נפילות עצים או תנאי מזג אוויר. חברת החשמל ניידה עשרות גנרטורים לרמת הגולן וליהודה ושומרון, על מנת שיהוו גיבוי במקרה של פגיעה ברשת החשמל.

40 מ"מ של גשם שירדו בכנרת וגרמו לגאויות מתונות בנהר הירדן, יותר מ-5 ס"מ נוספו לימה מאתמול. נכון להבוקר עמד מפלס הכנרת על 210.665-, כאשר 1.865 מטר של מים חסרים עד למילוי הכנרת.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה