האם שיא המערכת החורפית שהחזאים העריכו כי צפויה לנו בימים הקרובים תכנס כבר הלילה (שבת). היום היה מעונן חלקית עד מעונן, וגשם מקומי ירד בצפון.

צפת: השקט שלפני הסערה.
צפת: השקט שלפני הסערה.

הרשויות, בצפת, במרום הגליל ובמועצות האזוריות, גולן, גליל עליון וחרמון נערכו מראש. התושבים הונחו להיערך בהתאם לתחזית שצופה שלג בגולן ובהרי הצפון. חברת החשמל אף היא נערכה. כשלצפת ולגולן הובאו גנרטורים לעת חירום. 

אתר החרמון נפתח הבוקר למבקרים וגולשים. שלג החל לרדת והטמפרטורה באתר היא 2 מעלות. כמו כן, ישנו ערפל בתחנה העליונה.

def2af37-4617-40ed-90a1-7cc9e909a18f

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.