בעקבות פניות חוזרות של תושבים בנוגע למוקדים מסוכנים בעיר, פעלו במהלך השבוע האחרון שוטרי תחנת צפת במספר נקודות שהוגדרו כמועדות לעבירות תנועה ולפגיעה בבטיחות הציבור.

במסגרת הפעילות בוצעה אכיפה ממוקדת בכניסות לבתי הספר נגד תופעת העצירה על מעברי חצייה וסיכון ילדים. בנוסף נאכפה נהיגה בניגוד לכיוון התנועה בשכונת הדר, סמוך ל"כיכר הדלי", וכן נרשמו דוחות בגין חניה במפרצי אוטובוסים ובמוקדים נוספים המהווים מטרד לציבור. בימים האחרונים פעלו שוטרי התחנה בשיתוף הרשות המקומית ורשויות נוספות גם נגד תושבים שסגרו שטחים ציבוריים לשימוש פרטי, תוך גרימת מטרד לשכנים ולציבור הרחב.
מפקד תחנת צפת, סנ"צ חיים ביטון, מסר: "מתחילת השנה הגדרנו כי כל מה שמפריע לתושבים הוא החובה המוסרית והמקצועית שלנו לטפל בו. אנו מעניקים קשב רב לכל מטרד או עבירה המסכנים את הציבור ופוגעים בביטחון התושבים. בימים הקרובים נחל בפעילות אכיפה משמעותית גם נגד תופעת הרעש מבתי מגורים שהוסבו לווילות אירוח. שוטרי תחנת צפת יפעלו בנחישות כדי לחזק את המשילות ולשפר את איכות החיים בכל שכונות העיר."
במשטרה הדגישו כי האכיפה תימשך בנחישות נגד פורעי חוק המסכנים את משתמשי הדרך ואת הציבור בכלל, תוך שימוש בכלל הכלים החוקיים העומדים לרשותם, וכי הציבור מוזמן להמשיך ולהציף מוקדים בעייתיים כחלק משיתוף הפעולה עם הקהילה.

















