עובדי דואר ישראל בצפת, כמנהגם בשנים האחרונות מתגייסים למען הקהילה בצפת ועל כך מגיע מילה טובה לצוות העובדים והעובדות בדואר המרכזי בצפת. בשקט ובצניעות הם פועלים ועושים טוב לאנשים.

לאורך השנה צוות דואר צפת ביקר בסניף  אקי"ם, המרכז הרפואי זיו, בגני ילדים עם צרכים מיוחדים וכמובן לא שכח את חיילי צה"ל. במידה והגעתם לסניף הדואר המרכזי בצפת והבחנתם בצלחת עם כמה שקלים על הדלפק היו שותפים ופיתחו גם אתם את הלב ואת הכיס וותרמו ככל יכולתכם. מהדואר נמסר: "חברת דואר ישראל היא חלק מהקהילה הענפה ברחבי הארץ  ועובדיה נרתמים למען הקהילה".

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה