למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל? התשובה בהרצאה מסקרנת בבית היקב ביום שני בראש פינה

למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל? את התשובה לשאלה תמצאו בהרצאה מרתקת מטעם יחידת הבריאות של אשכול גליל מזרחי שתתקיים ביום שני 15.01 בשעה 19:00 בבית היקב בראש פינה.

דוברת אשכול גליל מזרחי.

במסגרת העשייה מקדמת הבריאות ברשויות האשכול ניתן דגש מיוחד להיבטים של תזונה בריאה ומקיימת המותאמת גם לזמן חירום. יחידת הבריאות מנגישה ידע לתושבים בתחום התזונה במגוון פעילויות ובהן הרצאות, חינוך תזונתי בגיל הרך, סדנאות בישול ואפילו גינות קהילתיות. ההרצאות תתקיימנה במספר רשויות מארחות, הן פתוחות לקהל הרחב ללא עלות עבור תושבי האשכול ומותנות ברישום מראש. במקביל להרצאות המתקיימות ברשויותיו, האשכול יקיים גם הרצאות מקוונות בדף הפייסבוק של קהילת הבריאות "בריאות בטבע שלנו – קהילת התזונה והבריאות של אשכול גליל מזרחי" והציבור מוזמן להצטרף לקהילה ולהנות מהטבות מקדמות בריאות.

הסנונית הראשונה של ההרצאות, היא הרצאתו של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק "הפוליטיקה של האוכל". למה בשעת משבר כולם רוצים להאכיל? מי יקטוף את הירקות שלנו? ד"ר מאיר-צ'יזיק יספר את הסיפור של כלכלת המזון המקומית, איך ישראל הפכה מכלכלת מזון שיתופית וקואופרטיבית ל"קלקלת מזון ריכוזית ומקוטבת”. וינסה להסביר מה ההתנהלות התזונתית שלנו במלחמת חרבות ברזל מלמדת עלינו ואילו אפשרויות היא יוצרת לשיקום שרשרת. ההרצאה הבאה בגולן, עקבו למידע ופרטים על שלל הפעילויות ביישובים כי הבריאות בטבע שלנו. להרשמה – שלחו הודעת וואצאפ לטלפון .0547918550


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא

דילוג לתוכן