ממחזרים את צפת: ינקי הילד החרדי החביב מצטרף לדדי החתול

דדי החתול כבר לא לבד. לאור ההצלחה השיווקית של דדי החתול בתאגיד מחזור האריזות תמיר, החליטו בחברה לפנות גם המגזר החרדי לעידוד המודעות בהפרדת אריזות.

עיריית צפת נאותה לשיתוף פעולה בנושא חשוב זה ובכך נוספה דמותו של ינקי – ילד חרדי חביב שיככב על חוברות קומיקס שיחולקו בחינם לילדים. בימים האחרונים החל הקמפיין שיימשך לאורך התקופה הקרובה, במסגרתו מחולקים על גבי דלתות הבתים. לקומיקס מצורפת שקית רב פעמית שתפקידה לאגור את פסולת האריזות בבית. הקומיקס מחולק לפרקים ובכל הפצה יחולק לתושבים פרק אחד.

ראש עיריית צפת שוקי אוחנה: " אני מברך על שיתוף הפעולה עם תאגיד תמיר ורואה בפעילות חשיבות רבה והזדמנות, להגברת המודעות בקרב הדור הצעיר לשמירה על איכות הסביבה, הפרדת ומחזור פסולת". מנכ"ל תאגיד תמיר רני איידלר הוסיף: "מטרת פעילות ההסברה ברחבי הארץ בכלל ובמגזר החרדי בפרט היא לעודד ולהניע את ציבור התושבים להצטרף למאמץ, להתחיל להפריד אריזות בבית ולהעבירן למחזור. השיח המשותף עם מובילי ההסברה ברשויות החרדיות בישראל הובילו לפיתוח מערך קומיקס עלילתי ומעניי".

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.