נפטר מנחם זיסמן המעסה המיתולוגי של צפת – שלום (פופי) חדד: "חסרונו באולם יהיה מורגש"

רבים מתושבי צפת ליוו בבית העלמין העירוני בדרכו האחרונה את מנחם זיסמן המעסה המיתולוגי של קבוצות הספורט בצפת לדורותיהם. זיסמן בן 80 בעת פטירתו היה דמות ידועה ומוכרת בצפת בעיקר בתחום ההתנדבות הקהילתית והספורט. בטקס ההלוויה נכחו אנשי ספורט מהעבר.

צילום: מנהלת לאומית.

יו"ר קבוצת הכדורסל, מ.ס. דניאל צפת, חבר מועצת העיר, יוחאי עזרא. ברוך מזרחי חבר ההנהלה, מנג'ר הכדורסל, שלום (פופי) חדד והמאמן שי קדוש. השניים האחרונים היו מטופליו של זיסמן כשחקנים מגיל צעיר. חדד: " מתקשה להאמין. מנחם היה גם אבא לשחקנים – עשה את עבודתו באהבה ובמקצועיות. חסרונו באולם יהיה מורגש". שוקי אוחנה ראש העיר לשעבר של צפת ספד כמו כן הרב רחמים עמרוסי שכן וידיד קרוב. מנחם מנדל זיסמן הותיר אחריו, אשה שני בנים ונכדים.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה