במסגרת פעילות ממוקדת של שוטרי המחוז הצפוני למניעת הפצת סמים מסוכנים, בתאריך 17.11.2025, במסגרת פעילות יזומה ומשותפת של בלשי וסיירי המחוז הצפוני יחד עם כלבן משטרתי, נערך חיפוש בביתו של חשוד, תושב כפר סאלד בן 48, איש אקדמיה.

במהלך החיפוש אותרה כמות גדולה של סמים מסוכנים, ובהם כ-19 צנצנות קנביס וכן צנצנת נוספת ובה זרעי קנביס, כשהן מוסלקות בארון בגדים בחדר השינה של החשוד. החשוד נעצר לחקירה, מעצרו הוארך במספר ימים ובהמשך שוחרר על ידי בית משפט השלום בקריית שמונה בתנאים מגבילים. חקירת המקרה נמשכת.
במשטרת ישראל מציינים שהיא תמשיך לפעול בנחישות ובכל האמצעים העומדים לרשותה לאיתור סוחרי ומפיצי סמים. מאמצים רבים מושקעים באיתור גורמים המעורבים בהפצת סמים לבני נוער פעילות עבריינית המסכנת את הצעירים, ומובילה להתמכרות, לחבירה לעולם הפשיעה ולניתוק ממסלול חיים נורמטיבי.
















