שוחט במכתב זועם לשר ארדן: "החלטה בריונית של המשטרה להפוך את תושבי צפת נצורים בל"ג בעומר"

החלטת אגף התנועה במשטרת ישראל לסגור את התנועה מצומת אליפלט בכביש העוקף לצפת בימי ההילולה במירון, עוררה את זעמו של ראש העיר, צפת, אילן שוחט, ששיגר מכתב זועם לשר לביטחון פנים, גלעד ארדן.

במכתבו, מציין שוחט את הסבל שאמורים לעבור תושבי צפת. "שנה שלישית ברציפות שתושבי עירי משלמים מחיר כבד על החלטות חסרות התחשבות של משטרת התנועה", כותב שוחט ומוסיף:" לא ייתכן שכל 50,000 תושבי צפת והעובדים והסטודנטים בני העיר יכנסו לעיר ויצאו ממנה אך ורק דרך כביש ראש פינה". שוחט מסיים את מכתבו בהתקפה:"החלטה בריונית של המשטרה להפוך את תושבי צפת נצורים".

בפוסט שהעלה שוחט בדף הפייסבוק שלו הוא משתף את הגולשים בוויכוח שיש לעיריית צפת בנושא עם אגף התנועה. לטענת שוחט הוא וראשי מועצות נוספים לא זומנו כלל לדיונים בקבלת ההחלטות. שוחט לא שולל אפשרות על השבתת העיר. 

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.