לאחר הסגר: נדידת הציפורים בשיאה – אגמון החולה נפתח מחדש לציבור

אגמון החולה של קרן קימת לישראל, נפתח בימים אלו מחדש למבקרים, זאת לאחר שהממשלה אישרה פתיחת פארקים ואתרי טבע במסגרת ההקלות בסגר ובעקבות הירידה בתחלואת נגיף הקורונה.

צילום: מיכאל חורי.


אגמון החולה נפתח במתכונת קורונה ועל פי הנחיות משרד הבריאות, ההמלצה למבקרים היא להירשם מראש באתר האינטרנט של האגמון.ביקור באתר מתנהל על פי מתווה הקפסולות, בשטח הפתוח בקבוצות של עד 20 איש ובתוך מרכז המבקרים בקבוצות של עד 10 אנשים. ישנו גם ויסות של הכניסה לאתר כדי שלא יהיה מגע בין קבוצה לקבוצה. כמו כן בכל עת מסיירים באתר מדריכים ומפקחים שמטרתם לחדד את הנחיות על ריחוק ועטית מסכות.

צילום: סוכנות ג'יני.

מנהל אזור החולה בקק"ל, אפי נעים: "האגמון נמצא עכשיו בתקופה הכי מעניינת שלו, שכן זו תקופת הנדידה. יש מלא שקנאים ועגורים ועוד כל מיני דורסים. יש אקשן באוויר. גם העובדה שעכשיו אנחנו בתקופת המעבר בין גידולי קיץ לגידולי חורף יש גם הרבה עניין בשטחים החקלאים". מנהל מרחב צפון בקק"ל, ד"ר עמרי בונה הוסיף: "נדידת ציפורים היא מופע מרהיב ולכן שווה במיוחד להגיע עכשיו לאגמון החולה ולצפות בעופות למיניהן. המקום מספק חווית טבע ייחודית למשפחות וגם ליחידים".

לינק לעוד פרטים והרשמה: https://www.hulalake.com/


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה