בחרו כיצד ליצור קשר

צפת מתאקלמת בטניס שולחן בליגה הארצית – גברה על המוליכה

קבוצת הטניס שולחן של צפת מתחילה להתאקלם בליגה הארצית, אליה הצטרפה העונה לאחר שעלתה מליגה א'. צפת ממוקמת במקום השלישי לאחר שהתאוששה מפתיחת עונה לא טובה. 

צפת חזרה ממשחק חוץ קשה מול המוליכה, הפועל נצרת עילית M4 עם ניצחון נאה של, 3:2. המארחים פתחו ביתרון של 1:2, אך בהמשך איבדו את היתרון לצפת שחזרה הביתה עם ניצחון והותירו את המקומיים בהלם. כל המשחקונים היו צמודים מאוד וברמה גבוהה של שחקני הקבוצה,ערן ברנזון , אברי שטרן ומיכאל מלכה.

במשחק נוסף גברה צפת 2:3 על הפועל חיפה M4. במחזור הבא צפת תארח את מועדון טניס שולחן, חיפה.   


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.