בא לכם ללמוד איך מכינים שוקולד איכותי? יש לכם הזדמנות לעשות את זה כמו שצריך, הכי מקצועי שיש. בקורס שיתקיים בבוטיק השוקולד של מישי בטבעון, תלמדו את כל מה צריך לדעת, על מנת להתחיל לייצר שוקולד.
מישי, השוקולטייר הוותיק ביותר בישראל, בעל הידע והניסיון הרב והאיכותי, ילמד אתכם את סודות הכנת השוקולד. מה לומדים: קצת היסטוריה, טמפרור שוקולד, הכנת חטיפי שוקולד, פרלינים וגאנשים. קישוט, שימוש במרציפן, קרמל ועוד. בסיום הקורס יוכל כל אחד מהמשתתפים להתחיל לייצר שוקולד בעצמו וזאת במגוון שיטות וטעמים. תעשו לכם מתוק ותפנו זמן לאיכות.
מתי מתחילים: אחרי החגים נפתחים שני קורסים במקביל: קורס ערב שיתקיים בימי רביעי החל ב- 26.10.16 – בין השעות 17.00 – 21.00 ולמשך 8 מפגשים. מספר המקומות מוגבל עד ל-8 משתתפים. הרשמה ומידע נוסף בטל: 054-2101188 נעמי.
אולי יעניין אותך
לגלות עוד מהאתר חדש בגליל
Subscribe to get the latest posts sent to your email.