בלעדי לחדש בגליל
השר בן גביר הצהיר על תמיכה ביוסי קקון לראשות העיר

השר בן גביר ויוסי קקון


השר לביטחון פנים יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר נפגש היום עם המועמד לראשות העיר יוסי קקון והצהיר על תמיכתו בקקון לראשות העיר. "בבחירות הקרובות אנחנו בוחרים ביוסי קקון לראשות העיר", הצהיר בן גביר. הודעתו של בן גביר מגיע כשבוע לאחר הודעת התמיכה של שלום אלבז ביוסי קקון.
בן גביר: "קקון הוא איש שמאוחדים סביבו מכל הסיעות שמתמודדות למועצת העיר. אנחנו יודעים שהוא יחזק את צפת בשיתוף פעולה עם שר הנגב והגליל השר יצחק וסרלאוף שמגיע לצפת, דואג ועוזר.סיעת עוצמה יהודית מתמודדת למועצת העיר צפת במסגרת מפלגת הציונות הדתית. עד כה הביעו תמיכה מוצהרת בקקון נציגי סיעות חב"ד, ת, אגודת ישראל ומפלגתו של שלום אלבז "רק".

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה