גליל עליון החלה את צמד משחקי החוץ שלה במקדוניה בניצחון ענק על נאיביקו 102:82 – מוליכה את טבלת הליגה הבלקנית

הפועל "נופר אנרגיה" פתחה את מסע צמד המשחקים שלה בצפון מקדוניה עם ניצחון ענק בסקופיה על אקדמיק נאיביקו, 102:82. למארחים הממוקמים במקום השביעי בליגה המקודנית ניצחון ליגה אחד ולגליל עליון זה היה ניצחון שני.

צילום אתר הליגה הבלקנית.

ביום חמישי תנסה הגליל לרשום מאזן מושלם בליגה הבלקנית כשתשחק מול קומנבו. מאמן הגליל, ברק פלג, התייחס לצמד המשחקים בבלקנית: "צמד המשחקים האלה, שבאים לנו בתוך רצף של משחקי ליגה, מאפשרים לנו לשנות קצת את האווירה, לחלק דקות, ולתת לשחקנים נוספים לקבל דקות. מעבר לכך, הנסיעות האלה מגבשות את הקבוצה. מבחינה מקצועית אנחנו לא מספיק מכירים את הקבוצות האלו, ומנסים ללמוד אותן כמה שיותר מהר. כיאה לכדורסל המזרח אירופאי, הקבוצות משלבות שחקנים צעירים מאוד ומחפשים את ההזדמנות. אנחנו מתייחסים למשחקים האלה ברצינות רבה".


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה