
משפחת רזניק היא כבר שנים מוסד קולינרי ביישוב הפסטורלי רמת ישי שבעמק יזרעאל אבל בשנים האחרונות המשפחה מזוהה בעיקר עם מסעדת השווארמה השוכנת בכניסה ליישוב ועונה לשם ׳רזניק׳ הפכה למוקד קולינרי אליו מגיעים לקוחות מכל קצוות הצפון,ומטיילים רבים העושים את דרכם ממרכז הארץ לכיוון הכנרת הגליל והגולן ובדרך חזרה כמובן.
בזכות הידע והמסורת הארוכה בתחום הבשר ותחום הקצבות אותו הביא עוד הסבא רבא מרוסיה לארץ ע״י הבן דב רזניק שאת משנתו הקולינרית ממשיכים היום ילדיו. הרזניקים כפי שהם מכונים בעמק אחראים על טעמים אותנטיים ומיוחדים שמזוהים עם המקום כבר שנים. השווארמה של רזניק, שהחלה כמסעדה משפחתית, הפכה במשך השנים לאחת מהפנינות הקולינריות של אזור הצפון, וממשיכה להוות מוקד משיכה לחובבי השווארמה,הבשר,הפלאפל,והקולינריה המקומית והיא כשרה.






מאז הקמתה השווארמה של משפחת רזניק הפכה למותג בזכות השילוב המושלם בין החומרים האיכותיים, המתכונים הסודיים שעוברים מדור לדור, והגישה האישית של כל אחד מהדורות במשפחה. השווארמה, שמוכנה באופן מסורתי על גבי פטיליה עם טעמים, הייחוד שלה טמון ביכולת לשלב טעמים עשירים ומרקמים פריכים, תוך שמירה על איכות המוצרים והקפדה על כל פרט.ויש בה הכל: עגל,כבש,הודו.הסלטים נעשים במקום בעבודת יד.ויש גם המבורגר וקבב בייצור עצמי,טחול,וסטייק אנטריקוט.
בני משפחת רזניק עובדים יחד במטבח, כל אחד מוסיף את נגיעתו האישית למסורת המשפחתית, ומזמין את הלקוחות לחוות את השווארמה.ויש גם לאפה בלי גלוטן למי שרוצה!
לאורך השנים הייתה ידועה משפחת רזניק כמי שיש לה קשר מיוחד עם חיילי בסיס רמת דוד של חייל האוויר הסמוך לשווארמה ולישובם רמת ישי ומאז ה-7 באוקטובר השווארמה מארחת וגם שולחת מנות רבות לחיילים וגם לכיתת הכוננות שפעלה ביישוב בחודשי המלחמה הראשונים. העובדה שמדובר בעסק כשר מגביר את הפופולריות כשמסביב ציבור גדול של דתיים ושומרי מסורת וכשרות.
לפרטים נוספים:
טלפון: 04-9833336
שעות פעילות: א’-ה’ 10:00-22:00 / שישי 10:00 עד שעה לפני כניסת שבת
כתובת: אלון 1, רמת ישי