fbpx

טעם המקום: עכשיו הזמן לשתות משהו חם

אבירם זייד- שף ובעלים של מסעדת האר"י 8 בצפת חושף את מתכון התה של סבתא מזל, יעל בריגל מסעודה בגן עדן ממתיקה קוקוס וחלב וגם רשת קפה גרג חוגגת חורף חם ומציעה מגוון משקאות חמים. שלוש אפשרויות לחמם את הגוף והנפש. טעם המקום – מאת יורם עומר.

התה של סבתא מזל – אבירם זייד מסעדת האר"י 8 בצפת

כפית דבש, כפית ג'ינגר טרי קצוץ, 3 פרוסות לימון חתוכות לוביות, נגיעה של אגוז מוסקט ומים רותחים. "מחמם את הגוף מבפנים, טעים ארומטי ומגניב", כמו שאומר אבירם. 

משקה החורף של יעל בריגל – סעודה בגן עדן/ הר כנען צפת

לתוך כוס חלב רותח ומוקצף, מוסיפים 2 כפות קוקוס, כף מייפל, 2 יחידות שוקלד מקופלת- לבן, מקל קינמון ותפזורת קלה של אבקת קינמון מעל. לרציניים יותר- אפשר להוסיף שוט של רום שיחמם גם את הראש. צילום;  Pixabay

חורף חדש בגרג ראש פינה – משקה עוגיות וסידר פירות חם

על בסיס חלב חם, ממרח לוטוס, עוגיות אוראו, סירופ אייריש קרים, קצפת ופיזור של פירורי עוגית אוראו. קפה גרג ראש פינה. סידר פירות חם – על בסיס סיידר, מקל קינמון, תפוח מיובש, פירות יער ותות. 

unnwwwamed

דילוג לתוכן