טקס הסיום של פרויקט 'צועדים ומצדיעים בשביל ישראל' ייערך בחצור בהשתתפות יצחק נגרקר שנפל בשבי הסורי

ביום שני ייערך בחצור טקס הסיום של פרויקט 'צועדים ומצדיעים' בשביל ישראל. הפרויקט הוא מיזם שמתקיים לראשונה, במסגרתו יצעדו פצועים והלומי קרב בשביל ישראל. בשבעה מקטעים שונים, מצפון עד דרום במהלכם יתקבצו פצועי צה"ל ומשפחותיהם, חניכי מכינות קדם צבאיות, תנועות נוער, בתי ספר ומטיילים פרטיים, ויצעדו בחלקים שונים של השביל.

pict0005

במהלך המסלול ישתפו הפצועים את המטיילים בסיפורם האישי – על הפציעה, השיקום והצמיחה מתוכה. בסופו של היום יתאספו המטיילים לטקס סיום חגיגי ועצרת תמיכה והזדהות.

באזור הצפון ילכו כ-800 צועדים מקיבוץ יפתח דרך מצודת כ"ח ויסיימו בקרן נפתלי. לאחר מכן יצעדו בצעדה מרשימה ברחוב הראשי של חצור הגלילית, יחד עם קבוצה של רוכבי אופניים פצועי צה"ל, ראש המועצה שמעון סויסה, יו"ר מחוז חיפה של ארגון נכי צה"ל ותושבים. טקס הסיום יתקיים באולם התרבות של חצור.

 בין הצועדים ישתתף יצחק נגרקר בן ה-64 מקצרין שנלחם במלחמת יום הכיפורים בתל סאקי ויצא לידי הסורים כדי להציל את חבריו שנשארו בתוך הבונקר. יצחק היה שבוי במשך שמונה חודשים עד ששוחרר. כיום הוא נשוי לאילנה, אהובתו מימי המלחמה, שחיכתה לו בזמן שהיה בשבי ואב לארבעה בנים. 


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא