כבוד: פרופ' שחאדה מנהל ספרת הסוכרת בפקולטה לרפואה בצפת נבחר לאקדמיה הישראלית לרפואה מדעית


פרופ׳ נעים שחאדה המכהן כמנהל ספירת הסוכרת ע״ש ראסל ברי בפקולטה לרפואה בגליל, וכפרופ׳ מן המניין באוניברסיטת בר אילן, נבחר כחבר באקדמיה הישראלית לרפואה מדעית שליד הר"י (ההסתדרות הרפואית בישיראל).

צילום: ספרת הסוכרת בגליל.

שחאדה חוקר בכיר המוכר היטב בקהיליה הבינלאומית בתחום מחלת הסוכרת. בנוסף, פרופ' שחאדה מכהן כנשיא א.י.ל – האגודה הישראלית לסוכרת. בימים אלה קיבל פרופ׳ שחאדה את המינוי היוקרתי כחבר מן המניין באקדמיה הישראלית לרפואה מדעית שליד הר״י(ההסתדרות הרפואית בישראל). במכתב המנוי עליו חתומות פרופ' רבקה כרמי נשיאת האקדמיה ופרופ' אורה ישראלי, יו"ר ועדת חברות צוין כי מליאת האקדמיה מברכת את פרופ' שחאדה על פועלו והישגיו ברפואה הקלינית והמחקר הרפואי בתחום הסוכרת.

‎האקדמיה לרפואה מדעית עוסקת בשיפור בריאות האדם והטיפול הרפואי באמצעות קידום מחקר רפואי על ידי רופאים-חוקרים בישראל, ומייצגת את ישראל בפורומים בינלאומיים. חברים בה רק 60 איש בכל זמן נתון, מהבכירים ביותר בישראל.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה