גאווה משפחתית: האחים ביטון מפקדים בו זמנית על תחנות משטרה – חיים בצפת – קובי בנוף הגליל

זה לא חדש שבמשטרת ישראל משרתים בני משפחה – אחים משרתים, אב ובן משרתים. כעת גם לראשונה במחוז הצפוני שני אחים משמשים כמפקדי שתי תחנות משטרה בו־זמנית במחוז הצפוני.

גאווה במדים: האחים חיים וקובי.

שנה וחצי לאחר שסנ"צ קובי ביטון (42) בן העיר צפת מונה למפקד תחנת נוף הגליל מונה אחיו הצעיר חיים (40) למפקד תחנת משטרת צפת בכך יוצרים האחים תקדים כשהם מנהלים בו זמנית תחנות משטרה. בטקס חגיגי שנערך היום (שלישי) בתחנת צפת בהשתתפות מפקד מרחב כנרת, תת ניצב שלומי טובול, ראש העיר צפת, מונה חיים ביטון באופן רשמי כמפקד התחנה והחליף את סנ"צ משה גור שפיקד על התחנה תקופה קצרה. חיים ביטון שהיה עד לאחרונה סגן מפקד תחנת משטרת הגולן סוגר מעגל עם התחנה בעיר בה גדל והתגורר עד לפני מספר שנים.

יופי של משפחה. האם רחל והבנים חיים וקובי ביטון.

אין ספק שהאחים ביטון נותנים גאווה לא רק לצפת אלא גם לאם רחל המוכרת בצפת כמזכירת בית הספר הרב תחומי. מבחינת האחים ביטון שהחלו במשמר הגבול זה גם הצדעה לאב אלברטו שהיה שוטר במשמר הגבול ונפטר ממחלה לפני כשש שנים. בהצלחה למשפחה הנפלאה הזו.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא