כשצוות משרד הייעוץ האסטרטגי 'תקשורות' מהגליל, מגיע לעיר הבירה לצרכי עבודה, לא שוכח לבקר שם את החבר, השף הירושלמי, עטור השבחים, עזרא קדם, בסטודיו הקולינרי החדש שפתח בעין כרם, הצופה אל הנוף, ממוקם במבנה אבן, סביבו גינה ענקית של ירק ותבלינים, מהם מכינים במטבח השף והטבחים המוכשרים, את המנות המופלאות, כולל בשר משובח וגבינות מובחרות מהסטף (משפחת זלצר) ויינות של יקב סוסון ים. הסטודיו הקולינרי של שף קדם מציע ארוחות ייחודיות, בהזמנה מראש כמובן. יעל שביט ונטע שושן ממליצות.
אולי יעניין אותך
לגלות עוד מהאתר חדש בגליל
Subscribe to get the latest posts sent to your email.