fbpx

עזרא קדם השף הירושלמי פינק את האורחות מהגליל

כשצוות משרד הייעוץ האסטרטגי 'תקשורות' מהגליל, מגיע לעיר הבירה לצרכי עבודה, לא שוכח לבקר שם את החבר, השף הירושלמי, עטור השבחים, עזרא קדם, בסטודיו הקולינרי החדש שפתח בעין כרם, הצופה אל הנוף, ממוקם במבנה אבן, סביבו גינה ענקית של ירק ותבלינים, מהם מכינים במטבח השף והטבחים המוכשרים, את המנות המופלאות, כולל בשר משובח וגבינות מובחרות מהסטף (משפחת זלצר) ויינות של יקב סוסון ים. הסטודיו הקולינרי של שף קדם מציע ארוחות ייחודיות, בהזמנה מראש כמובן. יעל שביט ונטע שושן ממליצות.

השאר תגובה

דילוג לתוכן