שני חשודים נתפסו על חם: באמצעות מחפרון גרמו נזק כבד לאתר הגן הלאומי "תל חצור"

ביום שישי האחרון בשעות הלילה התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל אודות מספר חשודים שנצפו עובדים עם מחפרון וכלי עבודה נוספים בשטח הגן הלאומי "תל חצור".

צילומים: משטרת ישראל.

בבדיקה ראשונית שבוצעה בשטח טענו החשודים כי הם פועלים במקום לאחר שזומנו לבצע עבודות תשתית. לאחר בדיקת דבריהם נמצא כי פעלו ללא כל תיאום כאשר על פי החשד תכננו לגנוב את מאות כבלי תקשורת אותם כאמור הוציאו מהקרקע בעזרת כלים הנדסיים תוך גרימת נזק כבד לגן הלאומי.

במקום נעצרו שני חשודים תושבי דאלית אל כרמל בני 25 ו-27 ובדיון בבית משפט השלום בטבריה מעצרם הוארך עד ליום 28/08/25. משטרת ישראל פועלת במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר כנגד עברייני רכוש המהווים איום לביטחונו ושלומו של האזרח ותמשיך לפעול למען ביטחון הציבור ולמיצוי הדין עם פורעי החוק.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה