fbpx

מאסטר שף תום פרנץ השתתף בסדנת בישול לט"ו בשבט במלון "הגושרים מלון בטבע"

תום פרנץ, זוכה העונה השלישית של התוכנית 'מאסטר שף',הגיע עם משפחתו ל-"הגושרים מלון בטבע ", על מנת להעביר ביחד עם שף המלון, שי לוינשטיין, סדנת בישול לט"ו בשבט עבור אורחי המלון.

תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.
תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.

במהלך הסדנא עמלו השניים על מגוון רחב של מנות המשלבות פירות יבשים של חג,בין המנות היו פלפל סלומון, קרשט פיסטוק על טבולה עשירה בפירות יבשים,מאפה בצורת כוכב עם פסטו ועשבי תיבול במילוי פירות יבשים ועוד.

תום פרנץ

את מרכז תשומת הלב בסדנא קיבל דווקא בנו של תום, דוד בן ה-4, שהתעקש לעזור לאבא מול כל הקהל. למחרת בבוקר דודו עוז ,מנכ"ל הגושרים מלון בטבע, הזמין את תום לנטוע עץ בשטחי המלון יחדיו לרגל החג ובארוחת שישי ערכה משפחת פרנץ קידוש ביחד עם בני משפחתו של שף המלון .

יש לכם ידיעה מעניינת? שלחו לנו [email protected]

שיתוף כתבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

עיתון חדש בגליל מופץ כל שבוע לעשרות אלפי קוראים וגולשים בצפת, חצור הגלילית, ראש פינה, ישובי מרום הגליל והסביבה. העיתון יוצא לאור משנת 1986 ומופץ חינם בגליון מודפס ובגליון הדיגיטלי. לפרסום התקשרו 055-6678895

גליון השבוע מופץ חינם
בעשרות ישובים בגליל
ובערוצי הדיגיטל לעשרות אלפי קוראים
לפרסום 055-6678895

צפו בגליון

קליק... ועשרות אלפים יחשפו לעסק שלך
15% הנחה על פרסום לגולשי האתר

דילוג לתוכן