fbpx

מאסטר שף תום פרנץ השתתף בסדנת בישול לט"ו בשבט במלון "הגושרים מלון בטבע"

זמן קריאה מוערך: 2 דקות

תום פרנץ, זוכה העונה השלישית של התוכנית 'מאסטר שף',הגיע עם משפחתו ל-"הגושרים מלון בטבע ", על מנת להעביר ביחד עם שף המלון, שי לוינשטיין, סדנת בישול לט"ו בשבט עבור אורחי המלון.

תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.
תום פרנץ עם השף שי לוינשטיין ומנכ"ל המלון דודו עןז.

במהלך הסדנא עמלו השניים על מגוון רחב של מנות המשלבות פירות יבשים של חג,בין המנות היו פלפל סלומון, קרשט פיסטוק על טבולה עשירה בפירות יבשים,מאפה בצורת כוכב עם פסטו ועשבי תיבול במילוי פירות יבשים ועוד.

תום פרנץ

את מרכז תשומת הלב בסדנא קיבל דווקא בנו של תום, דוד בן ה-4, שהתעקש לעזור לאבא מול כל הקהל. למחרת בבוקר דודו עוז ,מנכ"ל הגושרים מלון בטבע, הזמין את תום לנטוע עץ בשטחי המלון יחדיו לרגל החג ובארוחת שישי ערכה משפחת פרנץ קידוש ביחד עם בני משפחתו של שף המלון .

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
גיליון השבוע
מופץ בעשרות ישובים משנת 1986 לפרסום 04-6971469

רחפנים רפואיים יופעלו במרכז הרפואי "זיו" בצפת יוכלו לסייע במשבר הקורונה

זמן קריאה מוערך: 2 דקות התועלת בשימוש ברחפנים במגזר הרפואי, היתה ברורה כבר לא מעט שנים והרבה סטארט-אפים, ממומנים היטב, ניסו לעבוד על העניין ברחבי העולם בעיקר במדינות מפותחות. במרכז הרפואי "זיו"

דילוג לתוכן