הצדק נעשה: דניאל אדרי יוכר כחלל צה"ל – לפני כשלושה שבועות שם קץ לחייו לוחם המילואים

מאבקה של משפחת אדרי מביריה להכיר בבנה כחלל צה"ל צלח. כזכור דניאל בן ה-24 שם קץ לחייו בשבת לפני כשלושה שבועות ביער ביריה.

צילומים: באדיבות המשפחה.

מאז משפחתו ניהלה מאבק מול משרד הביטחון על מנת שיוכר כחלל צה"ל. משרד הביטחון התנגד תחילה לכך ודניאל הובא למנוחות לא בבית עלמין צבאי אלא בבית העלמין בביריה. משפחתו טענה שדניאל סבל ממצוקה קשה כתוצאה מהתקפה בה שירת במילואים במהלך המלחמה.היום (חמישי) הצדק נעשה עם המשפחה ודניאל יוכר כחלל צה"ל לאחר שהוועדה הרפואית בעניינו קבעה את גובה אחוזי נכותו בשיעור של 100%. יש לציין כי מה שסייע להחלטה הייתה העובדה שאגף השיקום של משרד הביטחון קבע ועדה רפואית לדניאל אדרי הלום הקרב – כשבועיים לאחר ששם קץ לחייו. על פי עורך הדין אליוסף שחר, המייצג את משפחתו של אדרי: "המשפחה מודה לאגף השיקום על ליווי מסור, רגיש ומקצועי".


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

פרסמו אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא