ניצחון שלישי לגליל עליון בארבעת המשחקים האחרונים – עלו מעל הקו האדום

עד לעצירתה של ליגת ווינר סל היו להפועל "Rivulis" גליל עליון רק שלושה ניצחונות ב־17 מחזורים, אך מאז חידוש העונה היא נראית כמו קבוצה אחרת לחלוטין – ובמחזור ה-25 של ליגת ווינר סל היא סימנה וי שני רצוף ושלישי מארבעה משחקים עם 86:91 על מכבי "אב־גד" רעננה במטרווסט.

צילום: מסך.

גליל עליון, התבשרה בבוקר המשחק על כך שג'סטין ג'יימס סיים את העונה בעקבות פציעה, שיתפה ארבעה זרים בלבד וקיבלה מהם רק 20 נקודות משותפות – אבל ארבעת הישראלים שלה חיפו עליהם ובגדול, כשהם מחברים יחד לא פחות מ־71 נקודות. עמיר המשיך בכושר הקליעה האדיר שלו עם שש שלשות.  הצפוניים רדפו אחרי יריבתם במשך שלושה רבעים ואף נקלעו לפיגור של 14 נקודות בשיא, אך בעשר הדקות האחרונות השלימו מהפך הודות לתצוגת ענק של הישראלים – שסחבו אותם לניצחון 16:27 ברבע המכריע. חניכיו של עידן אבשלום, שעלו מעל הקו האדום עם מאזן 6:16, ינסו להמשיך בתנופה גם ביום ראשון הקרוב – אז יארחו את הפועל חולון.

קלעו להפועל גליל עליון: שחר עמיר, רז אדם ויובל שניידרמן 22 כל אחד, סיריל לנג'יוויין ודי.ג'יי קנדי 7 כל אחד, יהל מלמד 5, טוני דגלאס 4, ווסלי קרדט ג'וניור 2.

מכבי רעננה: ג'ו רגלנד 19 (10 אסיסטים), ג'אקורי וויליאמס 18, חואקין שוכמן 17, ווילי וורקמן 14, טייריס רדפורד וג'ביון המלט 8 כל אחד, שחר דורון 2. כן שותפו: חן גיא ולנארד פרימן.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה