גאווה: משה דהן מצפת מצטיין אוגדת עזה

בטקס מצטייני אוגדת עזה בראשות מפקד האוגדה תת אלוף אבי בלוט שנערך בראשית השבוע נבחר מבין המצטיינים רס"ר משה דהן, תושב צפת.

משה דהן. צילום: דובר צה"ל

 מסלולו של דהן המורעל הצבאי החל בגבעתי שם שובץ  לגדוד צבר, היה מ"כ טירונים, סמל מחלקה ולבסוף רס"פ בקו עזה. כיום הוא לוחם במילואים, מפקד מחלקה בגדוד 8239. בשירות המילואים יצא לו לקחת חלק בלחימה במבצע צוק איתן במשך 32 ימים. שירות המילואים עבור משה דהן הוא חשוב מאוד ולטענתו הוא אף מעשיר אותו. הוא נשוי למעיין ואב לשלושה ילדים מקסימים. כאמור – מתגורר בצפת. 

 לאחרונה יצא לדהן תפוס קו בחווארה הידועה לשמצה.  ״מרגיש שהמילואים נתנו לי כל כך הרב. קיבלתי את המחלקה חודש לפני תחילת התעסוקה המבצעית באיו״ש, המ״פ הטיול עליי את המשימה הזו והחלטתי לבצע. חשוב לי ההווי החברתי והמבצעיות של אנשיי. אני שמח מקבלת ההצטיינות ומוקיר תודה על כך"  , אמר דהן מייד לאחר קבלת המצטיין האוגדתי. 


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא