מהיר ולא עצבני: המפיק ההוליבודי סטיבן צ'סמן סייר בגולן וביקר במרכז המבקרים "דה קרינה"

מספר ימים לאחר שיצא לאקרנים שובר הקופות " הובס ושואו" סרט נוסף בטרילוגיית מהיר ועצבני, הגיע לארץ לחופשה משפחתית המפיק, סטיבן צ'סמן, החתום כמפיק בפועל על הסרט.

בתמונה: סטיבן צ'סמן עם קרינה צ'פלינסקי שוקולטיירית דה קרינה. צילום – דה קרינה.

צ'סמן שהפיק את רוב סרטיו של, כוכב הפעולה, ג'ייסון סטיית'האם ( פרקר . המכונאי, המשלח) סייר בגולן ולא וויתר על ביקור במרכז המבקרים וסיור במפעל הבוטיק וסדנת השוקולד "דה קרינה" בעין זיוון. במהלך הביקור, זיהתה קטיה מדריכת הסדנה את המפיק וביקשה לדלות פרטים על סרטו החדש "הובס ושואו) בו מככבים, ג'ייסון סטיית'האם, דוויין ג'ונסון ואידריס אלבה. צ'סמן התאפיין בחברמניות, נמנע מספוליירים וסיפר שהסרט החדש מצוין ומלא באקשן סובב עולם.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא