זה כבר נהיה מביך – עד מתי? צפת ממשיכה לשקוע – הפסד 11 העונה – הובסה למעלה אדומים

לפני פחות משנתיים, מ.ס. דניאל צפת הצליחה למחוק פיגור של 29 נקודות במשחק דרמטי במעלה אדומים וניצחה 73:65. המשחק הזה נכנס לספר ההיסטוריה של הכדורסל.

הפעם, לא רק שצפת לא הצליחה לשחזר את המהפך של אז-  היא הובסה ב- 19 הפרש 74:93 (27:48) ונתנה ליריבתה למאבקי התחתית לברוח ממנה בשלושה ניצחונות.

צפת ממשיכה לסבול מחסור ביטחון ולמרות מהפך שביצעה הקבוצה בהבאת המאמן אילן עמר, החזרת דשון בורק ודביר אוחנה והבאת המתאזרח קיירי בראון– כל אלו לא עזרו במיוחד. בראון, שהיה השחקן הכי נורמאלי במשחק לא יוכל להציל לבדו את העונה של צפת.  קבוצתו של אילן עמר ספגה את הפסדה ה-11 העונה והשמיני ברציפות. צפת תארח במחזור הבא את הפועל אילת החזקה שרוצה לשוב לליגת העל.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

שיתוף בווטסאפ

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

פרסמו אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא