בחרו כיצד ליצור קשר

כאן זוהיר בהלול עם בוז'י הרצוג במלון רימונים בעכו

ח"כ זוהיר בהלול, המתגורר בעכו אירח בראשית השבוע את חברו למפלגה, ח"כ בוז'י (יצחק) הרצוג במסגרת פגישה עם חברי קבוצת "קשת" במלון רימונים חוף התמרים עכו.

בהלול שעדיין לא זנח את עבודתו העיתונאית ומשמש כשדר ספורט בערוץ הספורט וברדיו 102 FM משמש כיו"ר קבוצת "קשת – עכו עיר משותפת" אשר הינה קבוצה מעורבת של ערבים ויהודים המקיימת מפגשי תרבות וחינוך ופועלת בתוך המרקם האתני האנושי הקיים בעכו.

חברי הקבוצה ובראשם בהלול והאורח הרצוג התרגשו מהמפגש ומהאירוח החם אשר הוענק להם במלון ואף הנציחו את המפגש המרגש עם מנכ"ל מלון רימונים חוף התמרים עכו, אייל מונטה, אשר הדגיש בפנינו כי צוות עובדי המלון הינו מעורב אף הוא והמרקם האנושי במלון מהווה דוגמא ומופת לדו קיום.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.