לילה בוער: 3 רכבים עלו באש בשני מוקדים שונים בחצור ובראש פינה

לילה עמוס היה ללוחמי האש מתחנת גליל-גולן מלבד חילוץ הלכודים בתאונה הקטלנית סמוך לבית הלל בה נהרגו 3 צעירים הם פעלו הלילה במספר אירועים של שריפות כלי-רכב.

צילום: כב"ה צפון.

בשעה 00:20 התקבלה הודעה במוקד 102 על שריפת רכב מסחרי באזור התעשייה בחצור הגלילית. למקום זינקו 2 צוותי כיבוי בפיקודו של מפקד המשמרת רשף שלומי בן-אבו. לוחמי האש שהגיעו למקום החלו בפעולות כיבוי לרכב שנשרף כליל, סרקו אחר נפגעים ומנעו את התפשטות האש לבתי עסק סמוכים.

3 שעות לאחר מכן התקבלה הודעה על שריפת כלי רכב בחניה של בית פרטי בראש-פינה, 2 צוותי כיבוי שהגיעו למקום זיהו 2 רכבים בוערים בחניית הבית. לוחמי האש ביצעו פעולות כיבוי ומניעת התפשטות האש לבית, וכיבו את כלי הרכב שנשרפו כליל. נזק רב נגרם לכלי הרכב, נסיבות פרוץ השריפה ייבדקו ע"י חוקר דליקות.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה