מהפכת השירות באגף ההנדסה בצפת: גויסו עובדים חדשים, זמני ההמתנה מתקצרים

אגף ההנדסה העירוני עובר בימים אלו מתיחת פנים משמעותית, כחלק ממהפכה כוללת שמטרתה לשפר באופן דרמטי את השירות, לייעל את תהליכי התכנון והבנייה ולקצר את זמני ההמתנה עבור תושבי העיר והיזמים.

צילום: עיריית צפת.

במסגרת תוכנית ההתייעלות, הצטרף לאגף צוות מורחב, מקצועי ושירותי. השדרוג המשמעותי כולל גיוס של בודקי תב"עות (תוכניות בניין עיר) ובודקי היתרים מנוסים. בנוסף, כדי לתת מענה מיטבי ומהיר לעומסים, שולבו במערך 5 פרילנסריות מקצועיות המספקות גיבוי מקצועי ופתרונות מהירים בזמן אמת. התוצאה בשטח כבר מורגשת היטב, עם שיפור ניכר ברמת הזמינות, בבחינת הבקשות ובאיכות המענה הניתן לציבור.

"אנחנו רואים כבר עכשיו שינוי משמעותי בשטח, אך כמובן שיש עוד מקום לשיפור", מסר סגן וממלא מקום ראש העיר, ישראל מאיר סברדלוב, המכהן כיו"ר הוועדה המקומית. "אנחנו לא קופאים על השמרים וממשיכים לעבוד קשה בכל יום כדי להביא את האגף למצוינות מלאה".

מאחורי תנופת ההתחדשות הזו עומד שיתוף פעולה הדוק בין הדרג הנבחר לדרג המקצועי. ההחלטה על הובלת המהפכה ודחיפתה קדימה מגיעה מצד ראש העיר, יוסי קקון, יחד עם סגנו סברדלוב, האחראי על מחלקת הנדסה, אשר הציבו את תחום השירותיות לציבור בראש סדר העדיפויות.

את הצוות המקצועי בשטח מובילה מהנדסת העיר, רוני בן נון, אשר מנווטת את השינויים המבניים ומיישמת את תפיסת השירות החדשה הלכה למעשה. באגף ההנדסה מבטיחים להמשיך במגמת השיפור, לייעל את המערך ולהפוך את חוויית השירות של התושב למהירה, שקופה ונגישה בהרבה.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה