בחרו כיצד ליצור קשר

בית הספר אורט בחצור ממשיך להוביל את הצפון בשיעור המתגייסים לצה"ל

בית הספר אורט ע"ש "אברט" בחצור הגלילית ממשיך כמו בשנים הקודמות להיות המוביל בצפון בשיעור המתגייסים. לפי הנתונים הרשמיים של בתי הספר התיכונים כפי שפרסם אגף כוח האדם של צה"ל עולה כי בית הספר בחצור בעל שיעור של 100 אחוז של מתגייסים. 
אורט חצור
בשעה שבחצור יכולים להיות גאים בשיעור המתגייסים לצה"ל בקרב תלמידי התיכון,המצב בצפת בכל מה שקשור לשיעור המתגייסים הכללי של העיר,הוא נחות. למרות שחל שיפור מהנתונים הקודמים בהם צפת סגרה את הטבלה, עדיין היא בתחתית הגיוס. 
צפת מדורגת בתחתית במקום ה-58 בדירוג הארצי מתוך 61 ערים (לא כולל מועצות מקומיות). צפת סוגרת את הטבלה גם במדד הקרביות.  
תודות לבית הספר הטכני של חיל האוויר, חצור נמצאת במיקום גבוה גם בגיוס למערך העתודה והטכני. 
בדירוג ערי הצפון בגיוס נשים סוגרת צפת את הטבלה עם שיעור של 25 אחוז גיוס. בגברים שיעור הגיוס של צפת עומד על 65 אחוז בצוותא עם מגדל העמק. בכרמיאל שיעור המתגייסים עומד על 87.4 אחוז. 

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

בעלי עסקים- אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא