
מרפאת צפת מרכז עוברת שיפוץ נרחב ובתום השיפוץ ירוכזו בו שירותי בריאות האישה, התפתחות הילד, רפואת המשפחה ובית המרקחת. במסגרת העבודות ייבנו שלושה מרחבים מוגנים.
ד״ר רים יאסין מונתה למנהלת מרכז בריאות האישה של כללית בצפת. המינוי נעשה במקביל לשיפוץ רחב היקף במרכז הרפואי צפת מרכז, שבסיומו יפעלו בו יחד מספר שירותים רפואיים במרחב חדשני, מרווח ונגיש.
במסגרת השיפוץ מרפאת צפת מרכז ירוכזו במבנה מרכז בריאות האישה, שירותי התפתחות הילד, רפואת המשפחה, בית המרקחת ושלושה מרחבים מוגנים. השיפוץ הוא חלק מהתוכנית האסטרטגית של כללית מחוז צפון לשדרוג השירותים הרפואיים בצפון ולהתאמתם לצורכי המטופלים.

ד״ר יאסין סיימה לימודי רפואה באוניברסיטת תל אביב, התמחתה ביילוד וגינקולוגיה במרכז הרפואי זיו והמשיכה להשתלמות עמיתים ברפואת האם והעובר. כיום היא רופאה בכירה בזיו ואחראית על מרפאות היריון בסיכון. לצד עבודתה הקלינית היא עוסקת במחקר ובהדרכת סטודנטים לרפואה.
״אני מאמינה ברפואה מקצועית ומדויקת שרואה גם את האישה שמאחורי התיק הרפואי״, אומרת ד״ר יאסין. ״נשים מגיעות אלינו בשלבים שונים בחייהן, ולעיתים גם ברגעים של דאגה וחוסר ודאות. חשוב לי שכל אישה שתגיע למרכז תזכה לטיפול קשוב ואישי, לצד המענה הרפואי המקצועי שהיא צריכה. אני מצפה להוביל את המרכז יחד עם הצוות וללוות את התפתחותו בתקופת השיפוץ ולאחריה״.
רפי ברום, מנהל המחוז: ״מינויה של ד״ר יאסין ושדרוג המרפאה בצפת מרכז הם חלק מההשקעה שלנו בחיזוק הרפואה בקהילה בצפת והסביבה. אנו יוצרים מרחב רפואי מודרני ונגיש, שירכז שירותים שונים תחת קורת גג אחת וייתן מענה גם לצורך במיגון בעת חירום. אני מאחל לד״ר יאסין הצלחה רבה בתפקידה החדש״.


















