החניה בקריסה: לפני תשעה ימים התמוטט קיר בחניה העירונית בצפת – המפגע טרם פונה או תוקן

בצפת זה לא חדש שכל פעם אחרי גשמים חזקים ישנם נזקים החל משלוליות עמוקות, בורות בכבישים ועד קריסת חומות או קירות. רוב התוצאות הלא נעימות מתשתית ישנה ורעועה שלא עומדת בתנאי החורף הצפתיים.

צילומים: מאיר ינקו.

בדרך כלל עובדי העירייה מגיעים מייד לאותו מפגע מתקנים בשיטת הפלסטר או מזעיקים את נתיבי ישראל כפי שהיה לפני כחודש ברחוב העצמאות בכניסה לצפת. לפני מספר ימים קרסה חומה בחניון העירוני המוסדר (משמר האזרחי) ברחוב העלייה ב' ללא פגיעה בנפש וללא נזק לרכבים חונים. ככל הנראה אף אחד בעיריית צפת או במוקד העירוני לא מודע לכך כי גם לאחר תשעה ימים לא הגיעו למקום צוותים לתיקון המפגע.

פורסם לראשונה במדור קצרים בעיתון "חדש בגליל.


לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

רוצה לקבל את הכתבות החדשות ישירות למייל?

הצטרפו לעדכוני חדש בגליל וקבלו למייל כתבות חדשות, חדשות מהגליל, מבחנים, השוואות, המלצות ותכנים מקצועיים.

פרסמו אצלנו ותגיעו לעשרות אלפי קוראים בצפון

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם, מעדיפים שנחזור אליכם? מלאו את הפרטים.

השאר תגובה

לגלות עוד מהאתר חדש בגליל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא