יוזמה יפה של שוטרי צפת: סייעו בבניית סוכות לקשישים וגם למי שאין מי שיבנה עבורם בשל המצב הביטחוני

בהנחיית הרב הראשי למשטרה, נצ"מ הרב רמי ברכיהו, חולקו 350 סטים של 4 מינים לכל משטרת ישראל. רבני המשטרה הגבירו את הסיורים בשטח, על מנת לפגוש כמה שיותר שוטרים ולוחמי מג"ב ולחזקם.

צילומים: משטרת ישראל.

במקביל לעבודות המבצעיות היומיומיות שוטרי תחנת צפת לא וויתרו על המסורת שלהם בערב חג הסוכות. השוטרים סייעו בבניית סוכות לקשישים, מבוגרים ואף לנשים שהבעלים שלהם נמצאים במילואים. השוטרים אף סייעו לאלה שאין מי שיבנה עבורם את הסוכה בשל המצב הביטחוני.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה