רוב תושבי הצפון לקחו הלוואה – 13% לקחו הלוואה בשוק האפור

91% מתושבי הצפון לקחו הלוואה – 13% לקחו הלוואה בשוק האפור, כך עולה מסקר שביצעה עמותת חסדי נעמי באמצעות מכון המחקר ZETATOOLS בקרב מדגם מייצג.

צילום: pixabay

לצורך ההשוואה מספר דומה נרשם בחיפה, בירושלים 90%,בת"א 88% מהציבור לקחו אי פעם הלוואה, בשרון 87% ובדרום 89%. כאמור, מהסקר של חסדי נעמי עולה שחצי מתושבי הצפון לקחו הלוואות מהבנקים, 13% לקחו הלוואה מהשוק האפור והשאר לקחו הלוואה מגורמים אחרים

לדברי עמותת חסדי נעמי נושא החינוך הפיננסי ובעיקר היכרות עם שוק ההלוואות הינו דרמטי בקרב ציבור הנזקקים שכן בקרב ציבור זה הפיתוי לקחת הלוואה הינו גבוה יותר ואין ספק שמדובר במדרון חלקלק שעשוי להריע את מצבו של מי שמצבו גם כך רע.

פלטפורמת החדשות של ״חדש בגליל״ מגיעה לכ-2,000,000 צפיות בחודש בפייסבוק, באתר, ובעיתון המודפס בעשרות ישובים בגליל ונחשבת למובילה באזור. מוזמנים לקדם את העסק ולחשוף אותו לקהל הקוראים ולקבל חשיפה 24/7 בקליק אחד, כולל ייעוץ ועיצוב גראפי בהתאם לעסק. צרו קשר בווטסאפ או חייגו 055-6678895 ונקדם גם אתכם.

השאר תגובה